Planten

Planten

Tijd voor een mooie catalogus is er niet echt, maar we hebben wel een stock-lijst beschikbaar met alle planten voor de geïnteresseerden! Hiervoor en andere vragen kan u mailen naar plant@akkerenambacht.be

PLANTENMARKTEN in 2024 (mét advies van Wout):

  • november ergens, moet nog worden vastgelegd.
  • december (wintermarkt)

We verkopen vaste planten (kruiden, bloemen, eetbare, medicinale, inheemse), klimplanten voor de geveltuintjes, schaduwplanten assortiment is in opbouw, éénjarige groenten in het voorjaar t.e.m. juni (tomaten, paprika's, aubergines, courgetten, pompoenen, en tal van andere groenten voor in de moestuin), (eetbare) bomen en struiken in het najaar en winter, ...


De winkeltuin is doorlopend open tijdens de openingsuren (6 dagen op 7 dus!). Bovenstaand ruim aanbod kan eenieders groene vingers wel bekoren. Omdat onze tuin in de winkel beperkt is zijn er meestal 6-12 stuks aanwezig per soort. Gelieve te bestellen indien je meer planten wenst van een bepaalde soort.

Ecoflora

Het aanbod van Ecoflora is te bestellen via ons; dat spaart u een ritje naar Halle uit! Voor de levering moeten we echter aan een groot totaal bedrag zitten, dus indien u tijdsgebonden planten wilt, is dit misschien niet de beste optie daar we bestellingen verzamelen tot we dit bedrag naderen. We bestellen vnl. in het voorjaar en in het najaar ook nog eens. Volgende leveringsdata:

  • oktober of november 2024 (nog nader te bepalen)

Indien u Ecoflora-zaken wilt bestellen, gelieve de exacte planten aan te geven (evt. mét Latijnse naam) of een link naar de Ecoflora-pagina & de exacte hoeveelheden door te geven. Wij kweken zelf ook heel wat op, dus voor een aantal zaken kunt u gewoon bij ons terecht, fysiek in de winkel of via bovenstaand mailadres.

OPGELET! Gelieve ons niet te contacteren via het contactformulier hieronder. Dit gaat nog verdwijnen, maar dat kan de webmaster enkel doen (helaas). Dus zeker & enkel mailen naar plant@akkerenambacht.be!


    Niet gevonden wat je zocht?

    Omdat onze tuin in de winkel beperkt is zijn er meestal 4-6 stuks aanwezig per soort. Gelieve te bestellen indien je meer planten wenst van een bepaalde soort. De planten worden dan zo spoedig mogelijk meegebracht van onze kwekerij te Evergem!

    Plaats een bestelling