Planten

Planten

Indien u vragen heeft, kan u altijd mailen naar plant@ .. We hebben immers weinig tijd over voor een mooie catalogus.

We hebben vaste planten (kruiden, bloemen, eetbare, medicinale, inheemse), klimplanten voor de geveltuintjes, schaduwplanten assortiment is in opbouw, éénjarige groenten in het voorjaar t.e.m. juni (tomaten, paprika's, aubergines, courgetten, pompoenen, en tal van andere groenten voor in de moestuin), eetbare bomen en struiken in het najaar en winter, ...


Omdat onze tuin in de winkel beperkt is zijn er meestal 4-6 stuks aanwezig per soort. Gelieve te bestellen indien je meer planten wenst van een bepaalde soort.

Het aanbod van ecoflora is te bestellen via ons; dat spaart u een ritje naar Halle uit! Voor de levering moeten we echter aan een bepaald bedrag zitten, dus indien u tijdsgebonden planten wilt, is dit misschien niet de beste optie. We bestellen vnl. in het voorjaar (maart, april, mei) en in oktober of november ook nog eens.


    Niet gevonden wat je zocht?

    Omdat onze tuin in de winkel beperkt is zijn er meestal 4-6 stuks aanwezig per soort. Gelieve te bestellen indien je meer planten wenst van een bepaalde soort. De planten worden dan zo spoedig mogelijk meegebracht van onze kwekerij te Evergem!

    Plaats een bestelling